Alkotóink, Oktatóink, Állandó programok, Tanfolyamok:Simányi Kata - Tulajdonos, üzletvezető, DECOUPAGE

Által Anikó - Blogszerkesztő, ÜVEGFESTÉS, ÜVEGMATRICA FESTÉS, GRAVÍROZÁS

Balázs Judit - DRÓTÉKSZER

Molnár Évi - TESTFESTÉS, CSILLÁMTATTOO, HENNA, SMINK

Orth Magda - WALDORF BABA VARRÁS

Szabadi Zsuzsi - GYÖNGYFŰZÉS, CSILLÁMTATTOO

Szabó Anita - MÉZESKALÁCS

KORONGOZÁS --- KOSZORÚ ÉS AJTÓDÍSZ KÉSZÍTÉS --- DECOUPAGE ÉS REPESZTÉSTECHNIKA KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK --- EgyLendület DÍSZÍTŐ FESTÉS --- GYÖNGYÉKSZER KÉSZÍTÉS --- ÚJRAHASZNOSÍTOTT HULLADÉKBÓL MERÍTETT PAPÍR (ÉS EBBŐL AJÁNDÉKTÁRGYAK) KÉSZÍTÉSE --- BATIKOLÁS --- HÍMZÉS ---HORGOLÁS --- SZABÁS-VARRÁS --- PATCHWORK --- NEMEZÉKSZER KÉSZÍTÉS --- TŰZZOMÁNC--- AGYAGÉKSZER KÉSZÍTÉS --- WALDORF BABA VARRÁS

(részletekért klikkelj a kiválasztott programra)

ÖRÖMMEL TUDATJUK, HOGY AZ ELSŐ FÉLÉVBEN BIZTOSAN NEM LESZ ÁRVÁLTOZÁS A MŰHELYPROGRAMOKBAN!

Legközelebbi programjaink:
Az alkotni vágyókat két helyszínen várjuk. Szombat délelőttönként továbbra is az Erdőszél utcai Alkotóműhelyben, illetve a Petőfi udvarban a Kézműves Boltban hétköznaponként is, előzetes egyeztetés szerint.


2012. január 28. szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés: Drótékszer készítés


2012. február 11. délelőtt 9-11 óráig - Klasszikus decoupage kurzus Katával


2012. február 11. délelőtt 9-11, és délután 15-17 óráig - valentin napi készülődés: Drótékszer készítés


2012. február 11. Szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés: Gyöngyékszer készítés


2012. február 11. Szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés - Patchwork

2012. február 11. Szombat délután 15-19 óráig - Valentin napi fesztivál


2012. február 18. Szombat délután 15-19 óráig -Maszkabál

2011. február 3., csütörtök

Boldog, boldog, boldog születésnapot! - élménybeszámoló

Gréti nálunk ünnepelte 8. születésnapját.
Lázas készülődés, sütés, teremdíszítés, lufifújás után, csodásan ragyogó, már-már tavaszias napsütésben érkeztek a vendégek. Mintha a nap is Grétit üdvözölné!
A barátok megérkezéséig a lassan növekvő csapat felszabadultan játszott a "díszlettel". Be kell valljam, engem így 40 után is gyermekien vonzanak a "repülő" lufik! Nem volt ez másképp a kicsikkel sem!


Szép lassan összeverődött a kedves társaság. Vendégeink közt köszönthettük a lányok óvónénijét, Mónika nénit is! Ez sokaknak meglepetés volt! Megérkezett mindenki, kezdődhetett a mulatság.
Első kreatív foglalkozásként édes virágforma medált fűztünk gyöngyből. A feladat nem volt könnyű, de a lányok nagyon ügyesen helytálltak.


Ezután pihenésképpen uzsonnáztunk, majd jött az est fénypontja, a torta:


 és a rengeteg ajándék:Az ajándékbontás után újra alkottunk. Az elkészült ékszerhez méltó ékszertartó dobozt készítettünk. A rózsaszínre alapozott fadobozokat mozaikkal, bársonyszalaggal, és kicsit a farsangi hangulatot is idéző tollakkal díszítettük. A dobozka tetejére még süthető gyurmából sajátkezűleg formált virágot is tettünk.
Amikor a sok dolog mellett akadt egy kis időnk, akkor kvízkérdéseket tettünk fel a kicsiknek. A kérdések először az ünnepeltről, Grétiről szóltak. Persze a jóbarátok mindent tudnak egymásról, ezért hamar meg is érkeztek a helyes válaszok. Kérdéseinket ezután a szelektív hulladékgyűjtés jegyében tettük fel. Jó érzés, hogy ezek a pici gyerekek ilyen felkészültek a napjainkban oly fontos témában! Hihetetlenül okosan válaszoltak! És ami külön dícséretes, további kérdéseket "követeltek", ami azt jelenti, a téma, és a játék igazán érdekes volt!
A buli vége felé közeledve nem maradhatott el a zene, a tánc sem, ami közben az energiák kicsit felszabadultak, és a tánc "lufiháborúba" fulladt :-)Remélem, minden kedves résztvevő gyermek, és anyuka jól érezte magát.
Gréti! Boldog születésnapot neked még egyszer!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése