Alkotóink, Oktatóink, Állandó programok, Tanfolyamok:



Simányi Kata - Tulajdonos, üzletvezető, DECOUPAGE

Által Anikó - Blogszerkesztő, ÜVEGFESTÉS, ÜVEGMATRICA FESTÉS, GRAVÍROZÁS

Balázs Judit - DRÓTÉKSZER

Molnár Évi - TESTFESTÉS, CSILLÁMTATTOO, HENNA, SMINK

Orth Magda - WALDORF BABA VARRÁS

Szabadi Zsuzsi - GYÖNGYFŰZÉS, CSILLÁMTATTOO

Szabó Anita - MÉZESKALÁCS

KORONGOZÁS --- KOSZORÚ ÉS AJTÓDÍSZ KÉSZÍTÉS --- DECOUPAGE ÉS REPESZTÉSTECHNIKA KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK --- EgyLendület DÍSZÍTŐ FESTÉS --- GYÖNGYÉKSZER KÉSZÍTÉS --- ÚJRAHASZNOSÍTOTT HULLADÉKBÓL MERÍTETT PAPÍR (ÉS EBBŐL AJÁNDÉKTÁRGYAK) KÉSZÍTÉSE --- BATIKOLÁS --- HÍMZÉS ---HORGOLÁS --- SZABÁS-VARRÁS --- PATCHWORK --- NEMEZÉKSZER KÉSZÍTÉS --- TŰZZOMÁNC--- AGYAGÉKSZER KÉSZÍTÉS --- WALDORF BABA VARRÁS

(részletekért klikkelj a kiválasztott programra)

ÖRÖMMEL TUDATJUK, HOGY AZ ELSŐ FÉLÉVBEN BIZTOSAN NEM LESZ ÁRVÁLTOZÁS A MŰHELYPROGRAMOKBAN!

Legközelebbi programjaink:
Az alkotni vágyókat két helyszínen várjuk. Szombat délelőttönként továbbra is az Erdőszél utcai Alkotóműhelyben, illetve a Petőfi udvarban a Kézműves Boltban hétköznaponként is, előzetes egyeztetés szerint.


2012. január 28. szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés: Drótékszer készítés


2012. február 11. délelőtt 9-11 óráig - Klasszikus decoupage kurzus Katával


2012. február 11. délelőtt 9-11, és délután 15-17 óráig - valentin napi készülődés: Drótékszer készítés


2012. február 11. Szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés: Gyöngyékszer készítés


2012. február 11. Szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés - Patchwork

2012. február 11. Szombat délután 15-19 óráig - Valentin napi fesztivál


2012. február 18. Szombat délután 15-19 óráig -Maszkabál

2011. november 5., szombat

Halloween party - azaz "Vámpírok bálja az Antalhegyi kísértetkastélyban" - élménybeszámoló

A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, ami mára már az egész világon elterjedt. A boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe. Október 31-én tartják. Mi egy picit előrehoztuk a napot, és október 29-én, a "hagyományos szombati partynapon" tartottuk meg. Hosszas előkészületek, gondos szervezés előzte meg a jó hangulatú bulit. Természetesen nem csak az Arany Virágcserép Alkotóműhely csapata, hanem a résztvevő gyermekek és szüleik is készültek a napra. Mindenki "alkalomhoz illő öltözetben" érkezett, és volt aki sütivel is meglepte a csapatot. Érkezett nagyon finom, ám rém gusztustalan-véres körmű-ráncos-ragyás boszorkányujj tálcán. :-) (ennek láttán valószínűleg mindenki leszokott a körömrágásról :-)

Készültünk különleges töklámpással, szellemes-szellemekkel, melyek a kertben rémisztgettek, és az ablakon át vigyorogtak ránk.



Attilából zörgő csontú csontvázat "faragtunk" némi textil és arcfestéssel, mégis a legszebb lányok táncoltak vele :-)


Katát és magamat sikerült rém ronda vén banyává változtatnom egy kis sminkeléssel. Komolyan mondom, hogy amikor a tükörbe néztem, megijedtem :-) (Sajnos a jövőt láttam akkor ott a tükörben... Gondolom ilyen leszek majd 40-50 év múlva... szegény unokáim..) Egy dolgot azért bánok egy kicsit.. A seprűm nem indult be.. valami baj lehet a gyújtással.. vagy nem vagyok eléggé boszorkány.. :-)





Érkezett hozzánk egy félelmetes Zombi is, akit a bátor, félelmet nem ismerő gyereksereg egyetlen pillantás alatt "szedett szét"


Nézzétek! El is tűnt :-)

Az Antalhegyi barátságos otthon némi dekorációval és a megjelenő népes sereggel egy-kettőre kísértetkastéllyá változott. Itt pl. Drakula Grófnő igazgatja gallérját:

Persze a szokásos kreatív alkotás sem maradt el, az alkalomhoz illően boszorkány sisakot díszítettünk, és félelmetes csontváz koponya álarcokat készítettünk.
















 Andi néni valami nagyon különleges és mókás játékot találhatott ki, ahogy a csodálkozó, csillogó szemekkel érdeklődéssel figyelő arcokat elnézem:





A hangulat az est vége felé annyira a tetőfokára hágott, hogy néhányan még a talpukat is feldobták :-)

Képtelenség mindenről beszámolni, ami néhány óra alatt történt velünk. Volt még kísérteties zene, tánc, tombola, kvíz, eszem-iszom-dínom-dánom...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése