Alkotóink, Oktatóink, Állandó programok, Tanfolyamok:Simányi Kata - Tulajdonos, üzletvezető, DECOUPAGE

Által Anikó - Blogszerkesztő, ÜVEGFESTÉS, ÜVEGMATRICA FESTÉS, GRAVÍROZÁS

Balázs Judit - DRÓTÉKSZER

Molnár Évi - TESTFESTÉS, CSILLÁMTATTOO, HENNA, SMINK

Orth Magda - WALDORF BABA VARRÁS

Szabadi Zsuzsi - GYÖNGYFŰZÉS, CSILLÁMTATTOO

Szabó Anita - MÉZESKALÁCS

KORONGOZÁS --- KOSZORÚ ÉS AJTÓDÍSZ KÉSZÍTÉS --- DECOUPAGE ÉS REPESZTÉSTECHNIKA KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK --- EgyLendület DÍSZÍTŐ FESTÉS --- GYÖNGYÉKSZER KÉSZÍTÉS --- ÚJRAHASZNOSÍTOTT HULLADÉKBÓL MERÍTETT PAPÍR (ÉS EBBŐL AJÁNDÉKTÁRGYAK) KÉSZÍTÉSE --- BATIKOLÁS --- HÍMZÉS ---HORGOLÁS --- SZABÁS-VARRÁS --- PATCHWORK --- NEMEZÉKSZER KÉSZÍTÉS --- TŰZZOMÁNC--- AGYAGÉKSZER KÉSZÍTÉS --- WALDORF BABA VARRÁS

(részletekért klikkelj a kiválasztott programra)

ÖRÖMMEL TUDATJUK, HOGY AZ ELSŐ FÉLÉVBEN BIZTOSAN NEM LESZ ÁRVÁLTOZÁS A MŰHELYPROGRAMOKBAN!

Legközelebbi programjaink:
Az alkotni vágyókat két helyszínen várjuk. Szombat délelőttönként továbbra is az Erdőszél utcai Alkotóműhelyben, illetve a Petőfi udvarban a Kézműves Boltban hétköznaponként is, előzetes egyeztetés szerint.


2012. január 28. szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés: Drótékszer készítés


2012. február 11. délelőtt 9-11 óráig - Klasszikus decoupage kurzus Katával


2012. február 11. délelőtt 9-11, és délután 15-17 óráig - valentin napi készülődés: Drótékszer készítés


2012. február 11. Szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés: Gyöngyékszer készítés


2012. február 11. Szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés - Patchwork

2012. február 11. Szombat délután 15-19 óráig - Valentin napi fesztivál


2012. február 18. Szombat délután 15-19 óráig -Maszkabál

2011. április 19., kedd

Lenke szülinapja - élménybeszámoló

Ahogy már tegnap említettem rendkívüli szülinapi hétvégénk volt. Regi szülinapját háznál tartottuk, az azért volt különleges. Lenke szülinapja pedig azért, mert ezek a lányok már igazi nagylányok... Egészen más volt a hangulat, mint amikor kicsikkel vagyunk! Más a zene, más a téma, és a munka is. Gyakorlottabb kezek gyorsabban, figyelmesebben dolgoznak... Voltak kész profik is, akiken látszott, hogy nem most van először ecset a kezükben! Sokan otthon is kézműveskednek, és többen régi vendégei az Arany Virágcserép Alkotóműhelynek! Jó látni, ahogy ezek a gyerekek felcseperednek a szemünk láttára!! Lenke is öregebb lett egy évvel! :-) Irigylem, Ő még nem érzi az évek számát!!!

Lenke mamájának kérésére a buli eseményeinek sorrendje kicsit más volt, mint a megszokott. A lényeggel, a torával kezdtünk!! :-) Majd ajándékosztás-bontás, és csak ezután merültünk el a nagy munkában.


Húsvét előtt itt sem lehetett más a feladat, mint a tojás! Lenke társasága is tojást dekuzott... El kell mondjak egy jópofa poént, amit az egyik ifjú legény sütött el: "Én hímes tojást sosem szoktam csinálni, mindig locsolkodásért kapom a lányoktól!" Hát most ez a legény is megtudja, mit dolgoznak a lányok azért, hogy Ő tojást kaphasson némi vízért cserébe! :-)


A fárasztó munka után a pihenést egy kis játék jelentette... Hamupipőke bőrébe bújtak a lányok, és válogatták a magok közül az apró meglepetéseket :-)
És a legjobb játék a világon: Csokievő verseny!!! :-)


Az utolsó feladat szatinált mécsestartó volt. Struktúrpasztát színeztünk meg üvegfestékkel, és szivaccsal vittük fel a mécsestartókra. A mintát kontúrmatricák adták, amit a festés után leszedtünk, így ott az üveg felület szabadon maradt.Hamar eltelt a délután. Szép munkák születtek. Zárásként még játszottunk egy kicsit.

Lenke! Boldog születésnapot kívánunk neked innen is!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése