Alkotóink, Oktatóink, Állandó programok, Tanfolyamok:Simányi Kata - Tulajdonos, üzletvezető, DECOUPAGE

Által Anikó - Blogszerkesztő, ÜVEGFESTÉS, ÜVEGMATRICA FESTÉS, GRAVÍROZÁS

Balázs Judit - DRÓTÉKSZER

Molnár Évi - TESTFESTÉS, CSILLÁMTATTOO, HENNA, SMINK

Orth Magda - WALDORF BABA VARRÁS

Szabadi Zsuzsi - GYÖNGYFŰZÉS, CSILLÁMTATTOO

Szabó Anita - MÉZESKALÁCS

KORONGOZÁS --- KOSZORÚ ÉS AJTÓDÍSZ KÉSZÍTÉS --- DECOUPAGE ÉS REPESZTÉSTECHNIKA KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK --- EgyLendület DÍSZÍTŐ FESTÉS --- GYÖNGYÉKSZER KÉSZÍTÉS --- ÚJRAHASZNOSÍTOTT HULLADÉKBÓL MERÍTETT PAPÍR (ÉS EBBŐL AJÁNDÉKTÁRGYAK) KÉSZÍTÉSE --- BATIKOLÁS --- HÍMZÉS ---HORGOLÁS --- SZABÁS-VARRÁS --- PATCHWORK --- NEMEZÉKSZER KÉSZÍTÉS --- TŰZZOMÁNC--- AGYAGÉKSZER KÉSZÍTÉS --- WALDORF BABA VARRÁS

(részletekért klikkelj a kiválasztott programra)

ÖRÖMMEL TUDATJUK, HOGY AZ ELSŐ FÉLÉVBEN BIZTOSAN NEM LESZ ÁRVÁLTOZÁS A MŰHELYPROGRAMOKBAN!

Legközelebbi programjaink:
Az alkotni vágyókat két helyszínen várjuk. Szombat délelőttönként továbbra is az Erdőszél utcai Alkotóműhelyben, illetve a Petőfi udvarban a Kézműves Boltban hétköznaponként is, előzetes egyeztetés szerint.


2012. január 28. szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés: Drótékszer készítés


2012. február 11. délelőtt 9-11 óráig - Klasszikus decoupage kurzus Katával


2012. február 11. délelőtt 9-11, és délután 15-17 óráig - valentin napi készülődés: Drótékszer készítés


2012. február 11. Szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés: Gyöngyékszer készítés


2012. február 11. Szombat délelőtt 9-11 óráig - Valentin napi készülődés - Patchwork

2012. február 11. Szombat délután 15-19 óráig - Valentin napi fesztivál


2012. február 18. Szombat délután 15-19 óráig -Maszkabál

2011. április 18., hétfő

Regi 8. szülinapja - Élménybeszámoló

Különleges hétvége volt ez a 8. születésnapját ünneplő Reginek, és az Arany Virágcserép stábjának is! Reginek természetesen a szülinap, a rengeteg ajándék, a barátokkal töltött ünnep adta az élményt, nekünk pedig az, hogy először vonultunk ki házhoz. A kézműves szülinapi zsúrt ugyanis nem az Alkotóműhelyben, hanem Regiék házában tartottuk meg. Kicsit izgultunk, hogy biztosan minden anyagot és eszközt becsomagoltunk-e, de úgy tűnik semmi fontos nem maradt otthon.

Az, hogy a zsúr nem a műhelyben, hanem háznál lett megtartva, a szokásos "menetrendet" nem befolyásolta. Ugyanúgy két kézműves foglalkozást tartottunk.

Mivel hamarosan itt a húsvét, ezért az első elkészített tárgy egy szalvétatechnikával díszített libatojás volt. Először lealapoztuk a tojásokat akrilfestékkel, majd decoupage ragasztóval ráragasztottuk a szépen körbevágott szalvéta mintát. Tovább díszítettük szalaggal, fagyönggyel.Ahogy az lenni szokott, pihenésképp uzsonnáztunk, majd jött a torta, és az ajándékozás!


Ezután egy nagyon mókás feladatot teljesítettünk! Zsugorka technikával készítettünk mobil díszeket. Ez a technika nagyon könnyű, és mulatságos. Egy egyszerű fóliára kell rajzolni, majd azt hő hatására (sütőben, vagy hőlégfúvóval) összezsugorítani. Kb. a negyedére megy össze. Szerintem sok gyereknek lehet ez a dolog kedvence, mert szabadon rajzolhat, amit csak akar, és melyik gyerek ne szeretne rajzolni??? A zsugorkának a mókás része a zsugorítási folyamat. A kedves kis figurák, amiket gondosan megrajzoltunk, és ügyesen körbe vágtunk, össze-vissza tekeredik, kunkorodik "összemenés" közben! :-) Sokszor azt gondoltuk, hogy ebből bizony nem lesz se cica, se kutya, csak egy gombóc összeégett műanyag... de nem! Az a fólia tudja a dolgát, és minden esetben szépen kiterül! Jó móka volt azt hiszem!

És a móka nem ért véget! Volt még lufiháború, és számítógépes játék is, és ki tudj mi minden, az ezután is folytatódó házibuliban!

Regikém! Még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánok neked!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése